Galéria

Galériánkat azzal a céllal tesszük közzé, hogy képet kaphassanak egyházközségünk életéről, működéséről és mindennapjairól. Vannak a templomban vagy épp azon kívül zajló eseményekről, közös munkákról, zarándoklaton való részvételről képek, de az egyes ünnepeinkről, a templomunkban megrendezésre került eseményekről is áthat képes összefoglalót a kedves Látogató. 

Nem rendelkezvén állandó fotóssal, nem tekinthetjük célunknak, hogy mindig minden eseményt megörökíthessünk, ezért fordulhat elő, hogy némely ünnep, esemény vagy megemlékezés kimaradt-kimarad a galériából. 

Szükségképpen előfordulhatnak a képek között olyanok is, amik minden igyekezetünk és őszinte jó szándékunk ellenére is sérti az Ön érzését vagy ízlését, netán önmagát véli felfedezni a képeken, amit nem szeretne a nyilvánosság elé tárni, kérem jelezze nekünk a kép elküldésével vagy megjelölésével, hogy le tudjuk venni galériánkból a kérdéses képet. 

A képeket egyelőre egy egyszerű Google Drive-os mappában tesszük közzé megosztva Önökkel, amiket ezen megosztás ellenére sem lehet egyszerű kereséssel megtalálni az interneten. Ezeket csak azok láthatják, akik célirányosan ezen honlapot böngészik, és kíváncsiak a galériánkban elhelyezett képekre. 

A gyárvárosi Jézus Szíve plébániatemplom képei

Képek, fényképek dátum szerint, külön mappákba rendezve